Här är du: Hem/Just Nu!/Just nu!


Bokningsbara kattungar!


Vi har nu två ljuvliga kattungepar som söker egna hem, varje par adopteras ut tillsammans.

Leo & Teo


Dessa underbara pojkars intressent har tyvärr hoppat av och de är nu åter bokningsbara. Grabbarna flyttar endast tillsammans. Vi söker ett engagerat hem som har mycket tid och kärlek att lägga på katterna. De är helt tama och sociala, leker och busar, födda i ett lugnt hem av mamma katten Felicia. Katterna är födda den 16 juni.

Viggo & VilleDessa fina killar är utomhusfödda, troligtvis någon gång i början av juni, av mamma Viktoria. De är fortfarande blyga mot människor men framstegen går snabbt, trots en livlig tvåbent liten son i huset. Viggo är den modigaste av dem, medan Ville håller sig mer på sin kant. Det är i alla fall full fart om nätterna och vi söker ett ganska lugnt hem med tid och tålamod för socialisering (avslöjande: bus är bästa tricket!).

Kattungarna är vaccinerade 2 gånger, avmaskade och chipmärkta. Läs mer om dem här!

Intresserade mailar adoptera@akutgruppen.com
Välkomna med era intresseanmälningar!

Söker du den perfekta presenten till en ung, blivande katt-räddare? Eller vill du kanske föra vidare din passion för hemlösa katter till nästa generation? "Kattsveket" är skriven av Mari Bister och är den första delen i en deckarserie med djur- och djurskyddstema för 6-10-åringar. "Kattsveket" handlar om upphittade, övergivna kattungar och jakten på den som övergav dem, och berör problematiken kring hemlösa/övergivna katter.

Just nu skänker Mari 30kr per exemplar som köps genom oss till vår verksamhet! Köp Kattsveket för 99kr + frakt (skickas i vadderad portopåse) genom att skicka din beställning inklusive namn, leveransadress och hur många exemplar du vill beställa till info@akutgruppen.com. Du får ett mail tillbaka med betalningsinstruktioner. All vinst från försäljningen går oavkortat till våra hemlösa katter!

Sprid kunskapen om hemlösa och övergivna katter - det är hos barnen det börjar!Vill du göra mer för hemlösa katter?

För att kunna hjälpa katter in till tryggheten behövs en hel del personer som kan hjälpa till med infångningar, att vara kontaktperson till akuthem osv. Vill du veta mer om vad du kan göra för hemlösa katter? Läs här!Önskelista

Har du något av följande att erbjuda?
- Feliway (adaptrar och refiller)
- Klösträd i gott skick
- Akuthem! :)

Maila till oss!Fler artiklar

Dela
Senaste Nytt


2017-09-23
Katten Atlas(1468) har fått en ny bild.

2017-09-21
Katten Amina(1504) har fått en ny bild.

2017-09-21
Katten Alvina(1503) har fått en ny bild.

2017-09-21
Katten Adina(1502) har fått en ny bild.

2017-09-21
Katten Adrian(1501) har fått en ny bild.

Jourtelefon: 070 402 76 12Vi stöder Akutgruppen

Plusgiro: 58 84 73-9
Bankgiro: 727-2982
Alla pengar går oavkortat till nödlidande katter!
Org.nr: 802458-0287


[Akuthem] [Administrera] [Sitemap]
© 2009-2013 Akutgruppen - Design Roland Johansson efter en idé av Niklas Wanjura