Här är du: Hem/Katter/Våra Katter/Våra Katter


OBS! Intresseanmälan under varje katt fungerar inte för tillfället - meddelandena kommer inte fram!
Maila oss istället! adoptera@akutgruppen.com 📧 💻 🐱


---------------------------------------------------------
I denna avdelning möter du våra katter, vuxna och ungar, både de som är bokningsbara, de som fått hem och de som inte längre finns.

Adoptionsavgiften för en katt är 1400 kr, för två katter tillsammans är avgiften 2400kr. Avgiften är ett kostnadsbidrag för kastrering, vaccinering, ID-märkning osv. I adoptionsavgiften ingår också 65kr per katt för att vi genomför ägarbyte hos Svenska Kennelklubben.

OBS! Från och med 2017 adopterar vi inte längre ut okastrerade kattungar. Du som vill adoptera en kattunge (eller flera) kommer istället att agera akuthem tills dess att katten är kastrerad (vid ca 6 månaders ålder), först då skrivs adoptionsavtal. Detta gör vi för att minska antalet oönskade kattungar och hemlösa katter.

OBS! Vi adopterar inte ut ensamma kattungar. Antingen adopteras de ut två (eller fler) tillsammans, eller till ett hem där det redan finns en (passande) katt. Detta p.g.a. att vår erfarenhet säger att en liten kattunge riskerar att inte må bra och bli understimulerad om den är ensam. Givetvis går det även bra att adoptera en unge och en vuxen tillsammans.

Läs mer under villkor.

Många mailar och ringer till oss för att höra hur man går till väga om man hittat en katt som man misstänker är hemlös. Följ den här länken, så kommer du till ett par viktiga tips och råd på vägen.Fler artiklar

Sök katt

Namn

Text

Färg/Mönster

Hundvan Kattvan Barnvan Bokningsbar

Dela
Vi behöver ett hemBlixten

Kelly

Willa

Kisen

Cornelia

My


Artiklar

Antal besökare

Totalt: 2324777
I dag: 444Jourtelefon: 070 402 76 12Vi stöder Akutgruppen

Plusgiro: 58 84 73-9
Bankgiro: 727-2982
Alla pengar går oavkortat till nödlidande katter!
Org.nr: 802458-0287


[Akuthem] [Administrera] [Sitemap]
© 2009-2013 Akutgruppen - Design Roland Johansson efter en idé av Niklas Wanjura