Här är du: Hem/Katter/Våra Katter/


Milla


Milla

Milla är en blyg hona, van vid andra katter, Svart
3 år 2 månader

Mamma Milla kom in tillsammans med sina fem halvvuxna ungar precis innan den riktiga vinterkylan tog ett stadigt grepp om landet. Tre kattungar var grabbar och de fick åka till Kattstallet, två var tjejer och de fick stanna med mamma Milla i akuthemmet. Mamma Milla hade kämpat tappert ute och lyckats klara att föda upp alla fem ungarna och hålla ihop familjen trots att ungarna egentligen var stora nog att klara sig själva, men hon släppte inte iväg dem och så kunde de få komma in alla tillsammans. Milla är en timid och blyg katthona men hon måste ha haft ett hem någon gång för hon ligger alldeles stilla när man närmar sig och man kan försiktigt stryka henne över dem sammetslena pälsen, glänsande svart är hon och väldigt vacker. Milla behöver en trygg tillvaro tillsammans med en snäll kattkompis som kan lära henne att helt slappna av i människors sällskap.
Milla har nu varit inne i akuthemmet ett tag och börjar ta plats, hon älskar att leka och är ofta först på leksakerna. Hon accepterar alla katter i flocken och kurrar hemtrevligt. Det är en väldigt enkel katt som tar livet som det kommer.Här kan du läsa mer om hur adoptionen går till
Milla har fått ett hem.


Dagbok för Milla:En katt kostar 1400 kr, vilket är ett kostnadsbidrag för omkostnaderna.
En kattunge är vaccinerad och avmaskad.
Adopterar du två katter kostar de 2400 kr tillsammans. Läs mer under villkor.
Är du intresserad av någon av dessa katter? Kontakta oss på 0704-027612 eller maila adoptera@akutgruppen.com
OBS! Vi adopterar inte ut ensamma kattungar. Antingen adopteras de två (eller fler) tillsammans, eller till ett hem där det redan finns en katt. Detta p.g.a. att vår erfarenhet säger att en liten kattunge riskerar att inte må bra och bli understimulerad om den är ensam. Givetvis går det även bra att adoptera en unge och en vuxen tillsammans.


Dela
Vi behöver ett hemBlixten

Kelly

Willa

Kisen

Cornelia

My


Artiklar

Antal besökare

Totalt: 2324769
I dag: 436Jourtelefon: 070 402 76 12Vi stöder Akutgruppen

Plusgiro: 58 84 73-9
Bankgiro: 727-2982
Alla pengar går oavkortat till nödlidande katter!
Org.nr: 802458-0287


[Akuthem] [Administrera] [Sitemap]
© 2009-2013 Akutgruppen - Design Roland Johansson efter en idé av Niklas Wanjura