Här är du:Berättelsen om påkörda Tapper


På den här sidan kan du följa katten Tapper på hennes väg mot tillfrisknande.

2009-11-24


Allt går jättebra för Tapper. Hon är fin i hullet och är uppe och går mer och mer. Hon haltar inte ens när hon går! Hon är ute och strosar i lägenheten och har blivit kompis med de andra katterna i hushållet. Så fort hon ser de andra katterna börjar hon direkt spinna. Känns inte långt borta, att hon snart kommer springa runt och leka...


2009-11-10

Igår så var lilla Tapper på sitt återbesök hos veterinären. Allt hade läkt jättefint och Ash verkade nöjd med hennes rörlighet. Tapper verkar inte ha ont och går på båda bakbenen.
När hon hittades vägde hon 1,8 kg... Nu hade hennes vikt gått upp till 2,6 kg!
Helt fantastiskt!

Nu har hon blivit av med stygnen och tratten. Hon kan nu ha torrfoder framme utan att sluka allt på en gång vilket är ett stort framsteg. Hon är lite försiktig fortfarande men väldigt snäll. Hon har fått kika lite på de andra katterna i huset och kuttrar förtjust så fort hon ser dem.

Vi vill tacka alla för era generösa gåvor! Vi har nu fått in gåvor som täcker Tappers utgifter och även hennes kommande eftervård! Det är helt fantastiskt hur många personer som har bidragit till Tapper. Tusen tack! Utan er alla som bidragit hade aldrig Tapper fått sin nya chans i livet!

Vi kommer självklart fortsätta att uppdatera om hur det går för Tapper.

2009-11-02

I Lördags (2009-10-31) fick lilla Tapper komma hem från veterinären. Operationen hade gått bra och det var en förvånansvärt pigg liten tjej som följde med hem.
Hon är otroligt duktig och går på lådan utan problem och rör sig relativt bekymmersfritt. Men maten får portioneras ut för hon hetsäter, som många andra djur som levt på svältgränsen. På bilden äter hon Hills a/d från en sked, hon kan äta själv på en tallrik men Hanna matar henne med sked för att öka förtroendet mellan dem.

Kort och gott, lilla Tapper fortsätter att ge skäl för sitt namn!

Tack alla ni som bidrar till Tappers insamling! Ni är guld värda!


2009-10-30

Hanna åker ut till Upplands Väsby och veterinär Ash som tidigare hjälpt oss rädda livet på Tufsen. Han ger oss ett otroligt generöst pris på 10.000:- för att operera Tapper, och stannar även och jobbar övertid för att rädda henne.

Tack vare Upplands Väsby Veterinärmottagning och veterinär Ash generösa och behjärtansvärda insats så kommer Tapper att få en ny chans i livet. Tusen tack till er på kliniken som har ett så stort hjärta för djur i nöd. Ni är riktiga djurvänner!

Tappers veterinärvårdskostnader är nu uppe i 14.000:-, hjälp oss betala dem! Pg nr: 26 63 86-2.2009-10-29

Katten Tapper hittas ute på Ingarö av en kvinna som ringer till Akutgruppens Hanna. Efter veterinärbesök visar det sig att katten, som vi döpt till Tapper, har tre frakturer på höften, är kraftigt uttorkad och endast väger 1,8 kg (vuxen honkatt). Katten läggs på smärtlindring under natten för att vi ska kunna få en chans att skramla ihop de pengar som krävs för hennes operation, 35.000:-
Fler artiklar

Dela
Det här är några av de
katter som behöver hem,
klicka här för att se fler.Curry

Fräsen

Thelise

Max

Belz

Steve Purrington


Artiklar

Antal besökare

Totalt: 3332461
I dag: 782Jourtelefon: 070 402 76 12Vi stöder Akutgruppen

Swish: 1236931729
Plusgiro: 58 84 73-9
Bankgiro: 727-2982
Alla pengar går oavkortat till nödlidande katter!
Org.nr: 802458-0287


[Jourhem] [Administrera] [Sitemap]
© 2009-2013 Akutgruppen - Design Roland Johansson efter en idé av Niklas Wanjura