Här är du:Om en bortsprungen katt


Eddie försvann fredagen 11/2 vid 10-11 tiden från vår gård, han bar då ett svart läderhalsband med guldstjärnor på samt en guldbjällra. Eddie har varit "ute" katt i två år, han rör sig mest omkring kvarteret och är mycket i Skåneparken/Rosenlundsparken. Han är väldigt social och välkänd i närområdet. Han går in&ut ett flertal gånger per dag men har aldrig tidigare varit borta mer än en natt, och då under sommaren. Han är mycket saknad & älskad av sin familj!

Precis före kl. 17 den 17/3, efter mer än en månad, ringer en kvinna mig på mobilen, hon heter Michaela & säger att hon har våran katt hemma hos henne vid Globen... (Vi bor på Medborgarplatsen, Åsögatan) Jag tackar för att hon ringer men säger samtidigt att katten som hon har hos sig "väldigt säkert" inte är Eddie (vi har fått väldigt många sådana samtal). Hon berättar att hon hittat vår (en av många) annons på Blocket och att bilderna på Eddie överensstämmer med katten hon har hos sig!

Inom loppet av en timme så är Adam & jag på plats vid Globen, när Michaela öppnar dörren så kommer han springande mot oss, åh visst är det Eddie, men i en helt annan skepnad, efter 3 veckor ute i kylan & utan mat har han förvandlats till en mycket tunn, stukad liten kille, han har brännskador på hela sin högra sida, ! ena framtanden har gått av..... men för övrigt relativt ok;) Hon berättar att hennes man hittade honom gråtandes, iskall & rejält utsvulten utanför deras port för 1-1/2-vecka sedan, han hade feber och var allmänt i dåligt skick.

Vi har med hans kattbur som han går in i direkt, väl hemma äter han torsk & skalade räkor, han har en hälsningscermoni med Elvis & Tyson (Våra andra två katter) som är MYCKET förvånade, för att sen landa i sängen med oss. Nu känner vi oss som en hel familj igen;)

Vi är oerhört tacksamma för att det just var Michaela & Pär som hittade Eddie och gav honom den omvårdnaden han så akut behövde!!! Människor i vårat närområde har varit fantastiska, okända människor har hjälpt oss leta i cykelrum, källare & soprum, andra som blivit bekanta med Eddie under åren runt Skåneparken/Rosenlundparken har ringt upp oss bara för att visa sitt deltagande i vår sorg & saknad. Vi vill även tacka er alla på alla Katthemsidor som lagt upp vår efterlysningsannons på Eddie. Vi vill även tacka Yvonne för sitt! otroliga kärleksfulla engagemang & all tid du givit oss!

Så för er som efterlyser er bortsprungna katt, det finns hopp, vi har satt upp lappar överallt, annoserat på Katthemsidor, polisanmält, Blocket sen varit ute i princip alla sena kvällar och ropat.


Fler artiklar

Dela
Det här är några av de
katter som behöver hem,
klicka här för att se fler.Curry

Fräsen

Thelise

Max

Belz

Steve Purrington


Artiklar

Antal besökare

Totalt: 3332363
I dag: 684Jourtelefon: 070 402 76 12Vi stöder Akutgruppen

Swish: 1236931729
Plusgiro: 58 84 73-9
Bankgiro: 727-2982
Alla pengar går oavkortat till nödlidande katter!
Org.nr: 802458-0287


[Jourhem] [Administrera] [Sitemap]
© 2009-2013 Akutgruppen - Design Roland Johansson efter en idé av Niklas Wanjura